onsdag 17 augusti 2011

Lite nytt inför hösten:

vid tangenterna: Jessica kl. 21:14
Ja, den lilla höstuppdateringen, ja. Det blev ett gäng vardagsplagg, även om jag spanat in en hel del lite "sötare" grejer. Jag behövde verkligen just lite slit-och-släng-plagg som jag kan riva fram ur garderoben utan att behöva leta efter något som funkar i kombo med det i 40 minuter.
En grej jag noterade nu när jag provade alltihop är att Divided verkar ha gjort sina storlekar större...?? Jag brukar ta en stl större än vad jag vanligtvis har i Divided-plaggen eftersom det är "ungdomslinjen" och ganska små i storlekarna. Nu hade de plaggen betydligt större passform än jag räknat med. Jag har förvisso slimmat till mig en del igen, men såhär stora brukar de inte vara! Som tur är så är det plagg som ändå ska vara lite "loose", så det funkar ändå. :)
Bambi!!! Och Guns. Fint.

JAG ♥ ÄRMLAPPNING. Hahaha. :)

Mysig tröja med pingvinärm och en preppy kjol. Den funkar ju till jul också! :D

Fin! Jag insåg nämligen att alla mina kjolar är så somriga, den här jämnar ut det lite.
Inför flytten ska jag VERKLIGEN ta tag i den där garderobsrensningen som jag tänkt göra sedan vi flyttade hit för två år sedan. Har hur mycket som helst som jag inte använder längre och inte har använt sedan jag bodde hemma. De får inte flytta en gång till, sorry kläderna! Eller jo, till soporna eller till second hand. (eller om någon syster eller vän är intresserad av något.)

2 kommentarer :

Fia on 17 augusti 2011 kl. 23:34 sa...

Så mycket fint du shoppat.

Jessica on 21 augusti 2011 kl. 13:33 sa...

Tack:)

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos