söndag 14 augusti 2011

Hejhej hemskt mycket hej igen.

vid tangenterna: Jessica kl. 19:04
I´m alive! Men jag är trött som en liten gnu som sprungit över savannen i flykt från Scar.
Nu är dock jobbhelgen till ända, och för min del även högsäsongen. Den avslutas egentligen imorgon, men då är ju jag ledig.
Vi har varit på visningar idag, Tobbe tre och jag två; den första var klockan 12 och då kunde inte jag komma ifrån jobbet. Det var ändå den som vi tycker är minst intressant, så det gjorde mig inte så mycket, jag är glad att jag kunde gå på de andra två. Den första var kärlek vid första ögonkastet. Åh vad jag vill bo där. Underbara trägolv, lika underbar utsikt mot havet (jag skulle kunna sitta med min frukostkopp med te mina lediga dagar och se huruvida båten går i tid eller ej) och sprojlans nytt kök. Mitt hjärta brister redan lite eftersom jag inte vågar tro att vi får den.
 Den andra var egentligen i samma fina skick, men med mindre hjärta. Och så minus utsikten. Och de underbara trägolven. Plus en röd vägg i sovrummet. Är det något jag HATAR i ett hem så är det röda väggar. Det riktigt kryper i mig och jag får en sådär klaustrofobisk känsla av att rummet krymper medan jag står i det. Det är alldeles för varmt! Jag vill ha svala,  avslappnande färger. Om vi köpte den skulle det första jag gjorde vara att gå och köpa färg att måla över det röda med.

Har inte tid att skriva mer nu, ska hänga med mina New Jersey-fruar! =)

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos