fredag 9 december 2011

Luffa runt hemma och vara nöjd-dag.

vid tangenterna: Jessica kl. 12:37
Känner mig sådär härligt utvilad. Tog sovmorgon idag och gör mig just ingen brådska alls. Jag har världens skitigaste hår, men det får det vara någon eller några timmar till. Puff & Lizzie doesn´t mind, liksom.
Jag sov sådär skönt tungt inatt, helt slut. Vaknade bara till lite lätt några gånger när det lät som om stormen skulle dra med sig taket. Som tur var gjorde det inte det. Fast jag har iofs inte gått en trappa upp och kollat om vinden är kvar. Jag sover nästan bättre när man hör vädrets påhitt utanför fönstret. Jag tycker om att det knarrar och drar lite i vrårna. Jag älskar gamla hus, helt enkelt! De känns liksom som HEM. Jag känner mig trygg då.
Båten kom in i tid och med solen i ögonen tidigare idag. Sedan åkte den igen och då tog den solen med sig, eller något dylikt.

En annan utsikts-notering:
De byter tak på Viaskolan. Ser helt livsfarligt ut.

Mina planer för dagen är att inte ha några planer alls. Gud, vad jag behövde en sådan dag. Det känns som om den här veckan har gått i ett sedan i söndags (när min jobbvecka inleddes).
Jag är i alla fall fett nöjd!! Jag har precis klickat hem julklappar till Tobbe och jag tror de blir JÄTTEBRA. Och nu känns det som det har lossnat lite. Ska klicka hem fler julklappar under dagen. Det är lite som att blunda och trycka på gasen - vad gäller ens banksaldo, alltså. He he he.
Nu tänkte jag gå och sätta på lite sånt här:
Men först måste jag bara njuta av den här bilden från tidigare idag, innan solen försvann helt och regnet började piska mot rutorna. Världens finaste kök. Aaaahhhh.

Jag kan verkligen sitta och titta på bilder som den där och ba: "Ååååhh. Fint.", innan det slår mig att jag ju bor där. Här.
Jag tittade på bilderna från hemnet häromdan. Kunde liksom inte greppa att det var VÅR lägenhet jag kollade på. Att vi bor här nu. Ja, ni fattar. Det vanliga tjatet. Men det är som Carrie uttrycker det:
"I have died and gone to real estate heaven!"

Okej. Nu går jag ut i det där köket och fixar te och en lunchmacka. Later!☻

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos