måndag 3 juni 2013

Syrentider

vid tangenterna: Jessica kl. 15:07
Min fölsedag bjöd på tämligen exemplariskt
xbox-väder.
HEJJE!
Att vara tillbaka på jobbet har hittills inneburit att inleda varje arbetsdag med att kramas med alla jag saknat och inte eller knappt sett under det här året. Det finns helt klart sämre sätt att börja dagen på.
Och jag förstår att ni undrar: Det är faktiskt ROLIGT att vara tillbaka. Inte bara för min "extrafamilj" aka kollegorna, utan för att det är överraskande skönt att vara på fast mark igen och inte behöva tänka så mycket. Det har varit grymt att riktigt mula in nya saker i hjärnan nu när jag har pluggat, men nu är det verkligen befriande med lite sommarlov. För det här med jobbet - det kan jag. Och hur less jag än kan bli på det så kan ingen någonsin påstå att jag är dålig på det. I know my grounds around here, liksom.

Den här veckan kommer att vara lite rock´n roll i o m nationaldagen, men jag är ledig i helgen, weeee! :D Dessutom så kommer Pulia tillbaka den här veckan, så det är syster Majlund-attack i personincheckningen både onsdag och torsdag! ♥ NI KAN INTE UNDKOMMA OSS, MOAHAHAHA.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos