söndag 13 oktober 2013

Helgen från min (älskade, underbara) s4´s lins:

vid tangenterna: Jessica kl. 23:55
JOBBHELGEN, bör förtydligas. Sedan lågsäsongen rullade igång igen och det blev klart att jag skulle vara kvar på mina vanliga procent även under hösten så har jag flyttats från min gamla "rad" i schemat till en annan. Enkelt uttryckt så kan vi sammanfatta det med att jag har bytt helg-crew, så att säga. Och jag saknar förstås mitt gamla helg-gäng, men gud vad jag trivs i mitt "nya"! Det är ju inga nya kollegor liksom, men man blir lätt lite tajtare med dem man uthärdar sina jobbhelger med, haha. ;) Det gör verkligen allt mer uthärdligt: Lite förändring kan göra så väldigt stor skillnad.♥ Herregud vad vi har skrattat den här helgen. Anyways: här kommer lite bilder.

I fredags kompade jag mitt morgonpass (hade delat pass då) för att kunna följa med Puffis McFluffis till veterinären för att kolla upp hans kliande rygg-problem. Vi blev egentligen inte så mycket klokare, för veterinären hade svårt att veta exakt vad som hänt. Men eftersom det här är första gången han drabbas av något liknande så väntar vi med att boka tid för att ta ett prov på huden, vilket skulle betyda sövning och mer stress för honom (och mig, som den oroliga kycklingmamman jag är) och köra en kortisonbehandling. Vilket betyder att han får samma tabletter som han får för sin astma när den bråkar, helt enkelt.
Det känns som rätt beslut för redan i torsdags var han piggare och i fredags var han så gott som helt tillbaka till sitt vanliga jag, men vi ville ändå låta "doktorn" titta på honom så att vi kunde vara lugna.
Och så har jag ätit soppa. Min stående jobbhelgs-mat. Jag testade Delizie's ekologiska soppor för första gången och de får klart godkänt. Igår åt jag morotssoppan och idag den Marockanska linssoppan. Den senare var riktigt god - och galet mäktig! Mer som en puré än en soppa, haha. Jag orkade faktiskt inte hela.
Men som sagt, ett klart godkänt betyg.


Jag och Maggie hade denna strålande utsikt från lunchrummet när vi åt middag igår:
Först denna. ^

 Som övergick i denna:

På kvällen igår gick jag och Puff och lade oss och kollade på Miley i SNL. Det var roligt och vi (jag) höll oss vakna genom hela programmet. Victory!

Idag på eftermiddagen så hintade Tobbe om att han tänkte baka tills jag kom hem. Och detta var vad jag klottrade när det var glest mellan resenärerna i incheckningen ikväll (hehe):

 OCH så fick jag slutligen komma hem (tack Maggie för skjutsen!) och brygga te, äta äppelpaj, tända ljus och mysa med min prins till det första avsnittet på Säsong 5 av SoA. (Det var traumatiskt, btw. Jag kommer utan minsta tvekan drömma mardrömmar inatt. Men FAN vad jag älskar den där serien alltså. Goddamn.)

Nu är jag ledig fram till onsdag... Men då börjar jag 05.00. GAAAHHHHH. Whyyyy, man? Whyyy? Oh well. That's future Jessica´s problem!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos