onsdag 2 februari 2011

Dagens första funderingar

vid tangenterna: Jessica kl. 12:05
Visst är det lite förnedrande ändå att vara hos tandläkaren? Man ligger i en stol som får ens ben att se enorma ut om man tittar ner mot dem, blir bländad av en polisförhörslampa, måste gapa stoooort medan någon petar en i munnen och drar i dina mungipor och dessutom under tiden talar ett kodspråk över ditt huvud som du inte har en aning om ifall det är bra eller dåligt. För att inte tala om le grande finale, när en sträng dregel följer med när tandläkaren är klar och som du försynt försöker torka bort från hakan/överläppen. Ganska traumatiskt, faktiskt. 
 Jag har dock övervägt att studera till tandläkare, enbart för att få ha såna där festliga glasögon på mig! Hohohoho hihihi hahaha.

Min hals är jätteöm idag. Det fanns där redan igår, men imorse när jag vaknade var det min första tanke; "åhhnej nu gör det ont igen". 

Tydligen så får Blondinbella mycket skit för att hon har städhjälp. Jag fattar inte grejen? Om vi hade råd skulle jag också anlita en städhjälp snabbare än man hinner säga dammråtta. Varför hakar folk upp sig på så konstiga saker?

Jag har en spricka i högra "fuck you"-fingret (ooh, juste, långfingret heter det ju kom jag på nu) och den gör SÅ JÄVLA ONT! Dessutom är den blå tack vare mitt silverschampoo. Fräsigt. 


Solen skiner helt galet. Det droppar från balkongen ovanför mot vårt räcke och balkongdörren stod öppen medan jag var nere i tvättstugan förut - och när jag kom upp igen var det inte iskallt på golvet! Idag är det vår. Oavsett om den är här för att stanna - DET ÄR VERKLIGEN VÅR. Aaaahhhhh.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos