måndag 20 augusti 2012

Boktipset: Sommar-trilogin av Jenny Han

vid tangenterna: Jessica kl. 19:18
Ja hörrni, det tog mig en vecka att plöja igenom den. Det är ungdomsböcker och ganska korta sådana, ska tilläggas och det är SYND för jag önskar att de var minst dubbelt så långa alla tre. Inte för att Jenny Han inte berättar tillräckligt utan bara för att hon gör det så. Jävla. Bra. Man är kär i Jeremiah och Conrad och man lider alla Bellys kval. Men det är verkligen inte bara någon random kärlekshistoria i mängden, utan det finns verkligen skäl till att den här trilogin har blivit så populär.
Hela förra veckan längtade jag efter att bli klar med mitt pluggande varenda dag för att få läsa och den sista boken läste jag mer än hälften av medan Tobbis kollade på en film i fredags kväll. Det går bara inte att sluta.

Som ni ser och förstår så kunde jag knappast låta bli att köpa den sista delen nu - det fanns inte en chans att jag hade kunnat vänta tills den kom som pocket! ... vilket är liiite trist, för pocketupplagan (från Ponto pocket) är så mycket snyggare formgiven än B.Whalströms inbundna. Nåväl, jag överlever!;)

Jag hoooppas verkligen att det blir något av det där filmryktet jag läste om! Gaaaaaahhhhh jag skulle DÖ. 
Anyways, för att summera det hela: LÄS DEN HÄR TRILOGIN. Ni kommer inte att ångra er.♥

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos