tisdag 7 augusti 2012

Fördömande och hånfull

vid tangenterna: Jessica kl. 16:39
Jag skäms lite över att erkänna det, men jag hyser ett växande förakt för människor som har flera år gamla bilder som profilbild på facebook. Okej, föräldrar och personer över 50 bast som inte riktigt hajar det där med att byta bild - det är en sak. Då kan det dessutom vara uppfriskande och festligt att se vilken kräftskivebild från -92 som de valt att visa upp som sin bild utåt (hehe).
Men jämnåriga själar. Där är jag mycket fördomsfull. Hallå, varför har du ingen aktuell bild som faktiskt visar hur du SER ut, inte hur du SÅG ut när du gick ut gymnasiet?

Som sagt. Ett växande förakt.

[oh du ytlighet, vad vore väl vår tillvaro utan dig?]

update: Kom på ett till undantag som jag har överseende med : plojbilder. Om man har något extremt rolig bild från en fest anno -08 eller dylikt. Men om man har en bild som visar en person som väger mindre/mer, har en helt annan hårfärg och  är 5 år yngre (det gör stor skillnad i vr ålder, BELIEVE YOU ME) som gör att jag absolut inte skulle känna igen denna person om jag mötte honom/henne på stan imorgon... Då tycker jag helt enkelt att lite av poängen försvinner.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos