torsdag 22 september 2011

Kusmi Tea!

vid tangenterna: Jessica kl. 16:51

Jag blev SÅ lycklig förra gången jag var inne på Ohléns Diversehandel för att fylla på teförrådet och såg att de hade lådor packade med Kusmi Tea-burkar. Då var de alltså så nyinkomna att de inte hunnit komma upp på hyllorna än, men idag när jag och tjejorna (alltså mutti, Lillyn & Jolene - eller Joliiiiiin, som Lilly säger i sann Lidingö-anda) var där så var de uppackade och redo att tas med hem! :D 
Dessa teer går ju lite under devisen "smakar det så kostar det" - men de är värda varenda krona. Så fyllig doft och smak... och så de fina burkarna! Yaaay!
Jag har tänkt beställa dem via nätet ett antal gånger, men man vill ju gärna få klämma och känna lite när det kostar lite extra, därav min glädje när de nu finns på plats i vår lilla stad.

Dessutom så hade mina Disaster-prylar från Countrystyle kommit, men nu när jag kom hem och packade upp dem så såg tekannan ut såhär:

Besvikelsen! :( Blev så jäkla ledsen. Ändå så var både koppen och kannan så välinpackade. Vad har de gjort på DHL egentligen? Bollat med lådan?
Jag har i alla fall mailat bilden till Countrystyle, så får vi se om/hur det går att lösa. Fick just svar på mailet och de ska skicka en ny kanna! Hurraaa!:):) Typiskt nog så var de slut i lager just nu men det skulle komma nya nästa vecka. Vilken service ändå! Vad glad man blir. ♥
Koppen är åtminstone hel och hållen och precis så fin som förväntat. Och storleken är perfekt! Inte enorm men ändå större än "medelkoppen", haha. Är sååå sugen på att beställa de andra två också.
Koppen invigs i skrivande stund, med Kusmi´s Four red fruits. Gooott!

2 kommentarer :

Elin on 23 september 2011 kl. 09:17 sa...

Koppen var verkligen döfin! :)

Jessica on 23 september 2011 kl. 23:19 sa...

I KNOOOW!=)=) Måste ha de andra två... oavsett vad Tobbe säger om saken:D (han tycker vi har mycket koppar. Konstigt.)

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos