tisdag 10 juli 2012

Bitter sweet symphony

vid tangenterna: Jessica kl. 22:44
Åhhhhh vad det kommer kännas konstigt att stämpla ut imorgon eftermiddag! Jag börjar få snudd på ångest. Kommer sakna så många och så mycket... så mycket. Den konstiga humorn som alla liksom präglas in i förr eller senare. (Sena nätter och alldeles för tidiga morgnar gör det med dig.) Den där interna stämningen och samhörigheten, alla människor som jag aldrig skulle tippat skulle få en plats i hjärtat men en dag plötsligt bara finns där.
På många sätt är jag så glad, så glad att få komma ifrån ett tag. Kanske hade det känts lättare att "kliva av" när det inte är högsäsong och stämningen är på topp. Det hade inte blivit lika kännbart vad det är jag kommer att sakna. På lågsäsongen finns så mycket mer tid att nöta på de där tankarna som gör att man är less och uppgiven, men nu... det är ju såhär man önskar att det kunde vara jämt. Så samtidigt är det ju precis rätt tidpunkt att lämna bygget, när kärleksbarometern är på topp och alla mina favoriter är samlade.

Och det är det enda jag tycker är svårt. Jag är så jäkla taggad i övrigt på det här. Har nog aldrig känt mig så motiverad i hela mitt liv. Men att säga hejdå till något som har varit en så stor del av ditt liv i 6 års tid... Det är en underlig känsla. Sedan kommer jag ju hänga där ändå - jag gymmar ju där och jag kommer garanterat att gå ner och fika "efter 11.05-fika" med dem stup i ett i höst. Men det är ju "bara" lågsäsong-gänget, inte somrisarna!

Så, som sagt, det kommer kännas väldigt konstigt imorgon. Som en underbar befrielse och ett sorgligt farväl på en och samma gång. Aww. Jag har i a f gjort 2 st frozen cheesecakes åt dem till imorgon.☺ Jag hade ju lovat min wimmie-oh det.♥
Såhär ser jag ut osminkad när jag klivit upp 04.05 EN morgon. Lägg med andra ord på ytterligare ett lager MÖRKA JÄVLA RINGAR under ögonen för idag också, så är vi hemma. Notera även att vi (jag och Sara) har blekt skiten ur mitt hår, en sista gång! Hehe. Det är lite guldigt här och var just nu, men det är inget som silverschampoo snart råder bot på.☺
Jag kände för en drastisk omväxling som matchade allt drastiskt som händer i mitt liv nu:D
Imorgon har jag sovmorgon till 08.00!!!! Åhhhhhh det känns sjukt lyxigt. Hahahah. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på vår nya fina sovrums-tv. Whoooaaaaa!!♥♥ God natt!

3 kommentarer :

Elin on 12 juli 2012 kl. 15:51 sa...

Ja, vem ska nu handla colaburk med mugg?!? ;)

Jessica on 12 juli 2012 kl. 21:52 sa...

Ja - VEM!!!????

Elin on 14 juli 2012 kl. 22:49 sa...

Hoppas att du får en mysig semester :D

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos