söndag 20 oktober 2013

Häringe♥ ...och en fortsatt fantastisk söndag.

vid tangenterna: Jessica kl. 23:32
Idag fick jag äntligen min julklapp från Jenny & Jens (bara liiite försenad kanske? Men den som väntar på något gott, ni vet?): Afternoon tea på Häringe med Jenny.♥

Jag älskar verkligen Häringe: miljöerna, den trevliga personalen, den goda maten och bakelserna...

... den underbara Villeroy & Boch-servisen...


... och så slottet i sig självt förstås och den magiska stämningen där. MYS DELUXE! Hade verkligen en så himla trevlig stund där, jag behövde verkligen få ha lite "syster-tid" och bara tänka på vilken sorts scones jag skulle ta härnäst en liten stund. TACK för julklappen, Jenny och Jens!☺♥
Den här gången köpte jag med mig en burk av deras goda te hem också, jag ångrade ju så att jag inte gjorde det när jag och Tobbis bodde där över Valborg. Så nu ska jag lyxa till det med slotts-te när andan faller på! Hihiii.
Jag hann knappt mer än hem och vända efter Häringe-visiten, för jag och Tobbis var bjudna hem till mutti på middag. Så från lyxigt afternoon tea till kalasgod "mammas mat" med efterrätt som smakade jul (saffranspannacotta med pepparkakssmul, nomnomnom) och sedan hem och avsluta helgen i soffan med första avsnittet på nya säsongen av Solsidan och därefter två avsnitt SoA.

Jag försökte sälja in SoA till Jenny idag förresten, men jag vet inte om jag lyckades riktigt. Jag är snarare rädd att jag avskräckte henne eftersom jag berättade om två av de mest traumatiska grejerna so far: Tig´s dotters död och Opie´s död. Alltså. OPIE!!!♥ Även om jag visste att han skulle dö (gjorde misstaget att like:a seriens sida på facebook = HUUUGE spoiler alert om du inte är riktigt i synk med säsongen som visas just nu, vilket jag förstås borde insett i samma stund som jag klickade på gilla-knappen - BUT STILL) så var det hjärtekrossande likt förbannat. Wääähhhhhhhh. EN DEL AV MIG DOG. Etc etc etc. Men jag lovar och svär: om CHIBS dör, då lägger jag mig ner på golvet och gråter i några timmar. DE FÅR ALDRIG DÖDA CHIBS. OKEJJJ?

GONATT lovelies! Imorgon ska jag, Lizzie & Puff plugga heeeela dagen! Weeee!!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos