onsdag 3 juli 2013

Från den ljusa sidan.

vid tangenterna: Jessica kl. 16:54
Jag jobbar ju då natt idag och imorgon. 21-05. Åh vad jag längtar till fredag morgon alltså. Det är inte så att jag har värsta ångesten över att jobba de här nätterna - it sure beats att börja 03.00 liksom. Men det är lite... ja, jag vet inte... pirrigt liksom när man inte har gjort det på ett år. Förra året hade jag dessutom bara två nattpass och de gick bra tack vare att Matilda kämpade för att hålla både sig själv och mig vaken, haha.
Förresten tycker jag inte att det kräver såå himla omfattande förklaringar till att man inte är jättesugen på att försöka hålla sig vaken och någorlunda alert natten igenom när man vanligtvis brukar ligga och småslumra till det första avsnittet av Simpsons vid åtta liksom.

För att hålla mig positiv så går jag runt och gör som en peppande lista i huvudet. Såhär tänker jag:

- De tre första timmarna (typ) är du sysselsatt med att ha avgång (23.30, stor båt). Då går tiden fort! Sedan är det bara fem timmar kvar. PUNKT efter det. För är inte punkten där så kan det bli ett väldigt långt men om hur de där fem timmarna ska fördrivas med just ingenting att göra. Alltså: PUNKT.
 - Imorgon bitti när du kommer hem så är det bara en natt kvar innan du går på ledig helg!
 - Imorgon kväll när du kommer till jobbet igen så är det bara en avgång plus fem timmars håll-dig-bara-vaken kvar innan du går på ledig helg!
 - När man har jobbat hela natten så är det okej att sitta inne och spela tv-spel på dagen även om det är fint väder ute.
 - Jag får skjuts hem av Marcus när han och jag slutar. Så jag behöver inte ens tvinga två trötta ben uppför backarna med cykeln. Bara trapporna här hemma. Om jag inte kan övertala Marcus att bära mig upp? (hähähä)
 - KÄNSLAN på fredag morgon när man loggar ut sig och vet att "nu är det överstökat!"!! Åhhh. Den bästa känslan. Och att få komma hem och gå och lägga sig i sängen och sucka djuuuuupt av förnöjsamhet. Mmmm. Jag längtar som sagt till fredag morgon.

Det känns tryggt att veta att det här väntar på mig när jag kommer hem både imorgon och på fredag.
Även om han tar upp större delen av min halva av sängen just när han ligger sådär. 

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos