måndag 2 september 2013

Det blev september och det blev höst.

vid tangenterna: Jessica kl. 16:40


För visst blev det verkligen höst på en gång, bara sådär? När jag kom ut från porten igår när jag skulle till jobbet så blåste det kallt och det var massor av löv på vägen som måste fallit ner under natten. Jag SÄGER JU att Jennys fölsedag är sommarens sista dag!

Jag är så frustrerad över att de är så jävla sega på att fixa min telefon. Tre veckor har den varit inne för den här vändan idag. Jag har inte kunnat använda den på hela augusti månad och den har varit inlämnad i drygt en och en halv månad totalt nu. So far. Det känns inte kul att blogga om man inte kan ta bilder heller och det känns liksom inte kul med den skitäckelf***-telefonen som jag måste dras med nu. Kameran är inte dålig, men telefonen i sig suger ju getballe så det blir liksom inte bra ändå.
Bilderna här ovanför är varken snygga eller särskilt kreativt fixade, jag ville bara testa mina senaste polaroid-ramar (som jag hittat här). Hehe. Att jag ser ut som någon underlig jazzfigur med mitt oklippta hår (någon vecka gammal bild, m a o) och runda brillor bjuckar jag på.

Förresten så kommer det inte att bli något uppföljningsinlägg om hur det går för mig att vänja mig med Windows 8, för jag ruttnade totalt när ett fruktansvärt, fruktansvärt faktum gick upp för mig. Håll i er nu.

...

Windows 8 är EJ KOMPATIBELT med The Sims 2. Det fanns vissa entusiastiska själar på de forum jag med desperat bultande hjärta läste på, men de lösningar som föreslogs var omständliga och hade inga garantier för att lyckas i det långa loppet. Snarare verkade det som om de flesta andra som försökte med dessa "tricks" inte hade någon större tur. Det stod hyfsat klart att Windows 8 = inget Sims 2.
När denna insikt slog mig så försökte jag trösta mig med Sims 3, men det var meningslöst. Oavsett om man föredrar 2:an eller 3:an så tror jag att alla som spelat båda spelen är överens om att det inte är samma sak.

Så. Jag köpte en ny Windows 7-licens. Inte utan viss typ sjukt stor ångest över pengarna som flaxade iväg, men ändå med en slags lättnad i bröstet. "Oh anxious heart, be still. Snart får du spela sims igen!"
Och nu har pappa köpt min Windows 8-licens, så jag gick inte minus heller. Jäkligt skönt. Nu sitter jag såhär igen:
Hehe.
Och startknappen är tillbaka där den ska vara. Det känns skönt. ;)
Nu ska jag göra spenatsoppa. Hejdååååååå!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos