måndag 30 januari 2012

Första Liverpool-bilderna comin´ up. Det börjar med middag i John Lennons fotspår och... fotboll. Förstås.

vid tangenterna: Jessica kl. 16:14
John Lennon ska ha sagt att det värsta med att bli berömd var att han inte längre kunde stanna till på "the Phil" för en stillsam pint. Jag förstår honom. Vilket ställe! Så vackert och inspirerande. Dessutom var maten grym - när den väl kom. Vi fick vänta länge! Men det var värt det, om du frågar mig. Emely och Jonas kanske inte svarar detsamma, deras kött var inte vad de hade hoppats på (jag åt lax och Tobbe åt en sjuuuuuuukt god kyckling & svamp-paj). Men det är sådant som händer!

Det slutade 2-2, men det var som om Liverpool vann för de behövde bara de där poängen för att gå till final i den där cupen eller hur det nu var... [Tjejen med koll.] Publiken betedde sig som om de vann iaf! :D
Jag tycker det är jobbigt med allt folk och blir likson nojig för... ja, whatever, men det var faktiskt en mysig stämning vid arenan ändå. Engelsmännen är liksom inte bara intresserade av fotboll - de lever fotboll. Det är deras religion. Jag har ju hört detta så många gånger, men nu förstår jag verkligen vad som menas. Det är på något sätt så rörande att en hel stad bubblar av förväntan när det är matchdag. Som en karneval. Fast minst en gång i veckan. 

Jag måste kila och handla nu. Vad fan ska man hitta på till middag idag då? Gah. Later!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos