onsdag 20 november 2013

Kan vi snabbspola resten av veckan from imorgon kväll?

vid tangenterna: Jessica kl. 23:42
Löning på måndag = Dags att handla julklappar! Weeeeeeee.
Dessutom så har jag insett att jag nog kommer få göra det mesta av adventfixandet på måndagen och tisdagen, för jag jobbar så tokigt fram till helgen att det kommer bli superstressigt annars. Lilly kommer på fredagskvällen och ska sova över till på söndag (vi ska ha det SÅ MYSIGT!) så då kan det ju vara skönt om åtminstone julgardinerna är uppe innan hennes ankomst. Då slipper jag stå och be om ursäkt för mina svordomar (gardinbyten innebär alltid svordomar i det här hushållet) när hon säger åt mig att "så får man inte säga"... Och det är bra om vi kan förskona hennes små öron från det.
Syyyynd. Att jag måste julfixa lite tidigare än jag tänkt. Eller? Ehehehe.

Den här helgen så jobbar jag heldagar i dagarna tre. Men det känns faktiskt helt okej, för jag vet att det är min sista jobbhelg innan julsemestern. (!!!!!!) MOAHAHAH. Hurra hurra hurra!
Imorgon ska jag och Jenny se Catching fire. Det är min favorit av de tre böckerna, jag satt typ såhär hela tiden när jag läste den:
Sååååå. Ni hajar att jag är FETT TAGGAD? OKEJJJ?

Imorse vaknade jag av ljudet till någon som skrapade sina rutor nere på gatan. Då log jag som en spinnande katt och somnade om. Jag♥Frost.
Kylan ska ju vara på väg nu, sägs det. JAG ÄR REDO!
Ooooch på tal om kyla så tycker jag vi avslutar med den här bilden på Lizzie, på balkongen, på eftermiddagen den 5:e december förra året, aka THE DAY OF THE SNÖKANON.  Alltså... just det där att ALL snö prångt skulle komma på en och samma gång (Gessle borde göra en julversion av sin låt!) var ju lite jobbigt. Men DET VAR SÅ SJUUUUKT MYCKET SNÖ! Herregud. Jag blir helt pirrig i magen av att se det. Nu har vi ju blivit bortskämda med så många vita jular (2011 var undantaget som bekräftade regeln - man minns ju inte ens att det inte var snö då! Men det var den varmaste julaftonen på år och dagar, kan jag påminna er om. 6 plusgrader i Stockholm.) de senaste åren att jag kommer på mig själv med att tro på en vit jul. Sådär som barnen i julsagor/julfilmer med tindrande ögon gör. De trooor på en vit jul. 

Kom igen december, ge oss lite snö. Tack!

1 kommentarer :

Matilda sa...

Å vad bra Catching Fire var! :)

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos