onsdag 27 november 2013

Pyntat var det här!

vid tangenterna: Jessica kl. 23:17
Alltså. Så TRÖTT som jag varit idag har jag inte varit på... väldigt, väldigt länge. Och då menar jag liksom TRÖTT som i "jag skulle bokstavligt talat kunna sova hela dagen om jag fick" och det är inte ofta jag känner så. Det är liksom en annan trötthet än "jag är så stressad över studier, jobb, livet i allmänhet och den globala uppvärmningen", det är den där känslan som sitter i kroppen: Du är trött av det enkla skäl att kroppen vill vila - tröttheten sitter inte i huvudet.
Det är SÅ SKÖNT att vara trött på det viset för en gångs skull! Jag hade faktiskt... typ... nästan... jo, på riktigt glömt hur det kändes.

Idag var det dock såklart ytterst opassande (är man någonsin så trött på en dag då man är ledig och helt fri från måsten? Nope?), för idag hade jag planerat att plocka fram adventsprylarna så fort jag kom ifrån jobbet. Så när jag snabb som en vessla kilade från fraktkuren och upp på stan så smet jag in på Konditoriet och beställde en dubbel vaniljlatte och väl hemma så fick koffeinet hjälpa till att hålla mig på banan (dvs: borta från soffan och sängen).

Sagt och gjort: Nu är det pyntat. Och det är ju så himla myyyysigt att man kan dö. Sorry för den värdelösa bildkvalitén, men jag ville bjucka på något åtminstone. Ni vet ju att ni kommer få se 3000 bilder på mitt pyntande den kommande månaden, så jag tror att ni överlever lite dålig upplösning och i all hast tagna bilder.
I helgen ska det fixas julstjärnor (blommorna alltså), adventsljusstakar (vanliga och med blockljus) och lite sånt där smått som jag inte hann eller glömde bort nu, men det mesta är klart till på söndag.
Jag hoppas verkligen att jag är piggare imorgon, för då jobbar jag heeeeldag. Det ironiska är att jag sov så himla gott natten till idag. Riktig jävla kronsömn. Vaknade vid fem-tiden av att jag var så sjukt stel i kroppen eftersom jag legat på exakt samma sätt hela natten = ovanligt för att vara jag, tjejen med ömmande nacke, axlar, skulderblad... you name it. Det är som jag sa till Tobbe: "Jag sov så gott att min kropp vägrade vakna ordentligt, helt enkelt."

God natt!♥

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos